search icon

Любопитно

Хю Джакман и Ана де ла Ригера в страстна целувка на Lipton Ice Tea

Хю Джакман подписа тригодишен договор с Lipton Ice Tea – първият в кариерата на холивудския идол.

Хю Джакман подписа тригодишен договор с Lipton Ice Tea – първият в кариерата на холивудския идол. Партньорството му с марката стартира с рекламата „Тежък снимачен ден”, която от няколко месеца се върти в световния телевизионен ефир, включително и в България.

Телевизионният спот е заснет в Рио, Бразилия, по-рано тази година. Той пресъздава част от работата на актьора на снимачната площадка, като улавя момента на страстна целувка между Хю Джакман и талантливата и много популярна актриса Ана де ла Ригера. След горещата сцена снимачният екип спира за кратка почивка, в която Джакман се освежава с Lipton Ice Tea – достатъчно ободряващ, за да го върне вдъхновен към снимките.

Самият Джакман споделя, че рекламният сюжет подчертава по забележителен начин освежаващата сила на Lipton Ice Tea. „Бях на красив плаж в Рио с прекрасната Ана де ла Ригера – какво по-хубаво от това!”, възкликва актьорът и признава, че е силноразвълнуван, когато получава предложението за партньорство с Lipton Ice Tea.

Актрисата Ана де ла Ригера пък казва, че Lipton Ice Tea е много позитивна марка, която насърчава оптимистичния и здравословния стил на живот – начин, по който самата тя се опитва да живее. А и кой не би искал да работи с целувка, усмихва се Ана.

Режисьорът на рекламата Макъл Грейси коментира, че е избрал да я заснеме наведнъж, а не кадър по кадър, за да изглежда непринудена и да е интересна за зрителите.

Рекламата „Тежък снимачен ден” е част от глобалната кампания на Lipton Ice Tea ‘Drink Positive’, която стартира по-рано тази година.