search icon

Звездите

Трилърът "Начало" превзе бокс офисите в САЩ

Трилърът с участието на Леонардо Ди Каприо "Inception" превзе вниманието на аудиторията в Северна Америка.

Трилърът с участието на Леонардо Ди Каприо "Inception"(“Начало“) превзе вниманието на аудиторията в Северна Америка този уикенд, придвижвайки го към върха на класациите в бокс офиса, според оценки на индустрията.

Летният хит – един от малцината оригинални филми не-продължения, който печели титлата през тази година се озова сред оценяваните като номер едно с 60.4 милиона долара приходи за умната, иновативна приказка за крадец, който се специализира в проникване в мечти и в кражба на мисли.

Творбата на режисьора на "The Dark Knight" Кристофър Нолън, който предостави на аудиторията и култовата класика "Memento", е и най-новият филм на Ди Каприо и предизвика критики със сложните си научно-фантастични концепции. На второ място е 3D анимацията "Despicable Me" с 32.7 милиона долара приходи, според Exhibitor Relations, които отчитат приходите в бокс офиса.

Друго ново заглавие този уикенд, "The Sorcerer's Apprentice", на трето място със 17 милиона долара приходи, е разказ за магьосник, който се бори със злото с участието на Никълъс Кейдж. Междувременно предишният фаворит на бокс офиса, вампирският "The Twilight Saga: Eclipse," (“Здрач: Затъмнение“) слезе на четвъртото място с 13.5 милиона долара.

Свързани новини