search icon

Любопитно

Лияна: Животът ни с Благой е в опасност!

Лияна за пръв път изрече страховете си на глас.

Лияна за пръв път изрече страховете си на глас.Блудната фолкпевица, отнела Благой Георгиев от бременната му приятелка Христина, сподели, че изпитва смразяващ ужас от бившата си половинка – кюрдът Махмуд. Притеснението й е както за собствения й живот, така и за живота на Благо.

Ще припомним, че бившият мъж на Лияна се укрива в Турция, защото у нас има 15-годишна присъда за разпространение на наркотици...

В момента изпълнителката на “Като вещица” живее заедно с дъщеря си в дома на футболиста-плейбой в чеченската столица Грозни. „Ще живеем там, където налагат обстоятелствата. Където е той, там ще съм и аз. А където съм аз, там ще е и детето ми“, споделя притеснената фолкаджийка. Както “ШОУ” пръв разбра и написа, в момента двамата се крият в хотела на Митко Събев в
Поморие, където Благо лекува травмата си.

Въпреки голямата любов, която изпитва към Георгиев, Лияна е категорична, че не би му простила изневяра. Казала му е, че ако някога разбере, че проявява и най-малък интерес към друга, няма да се кара – просто ще си отиде. „Аз, както и той, си сложихме главите на пангара и рискувахме всичко заради тази любов – според мен е глупаво дори да говорим за изневери“, приключва певицата тази тема.

Бившата наркобулка оценява себе си като напълно нов човек, откакто се залюбила с футболния национал. След години на самота, в които се криела умишлено от медиите, братовчедката на Коцето най-после е щастлива. “Вече не се озъртам като заек, който очаква всеки момент да го застрелят, защото връзката ми с Благой ме окрилява и имам чувството, че нищо лошо не може да ми се случи. Това ме прави част от Бога, защото Бог е любов. Все пак имам идея, че нещо лошо може да ми се случи, но се старая да гоня тези мисли от главата си”, заявява Лияна.

Свързани новини