search icon

Съдби

Откровено с Мария

Даваме жега и махаме задръжките с новото интервю на Янис Бърдарски, в което Мария е искрена от всякога.

Даваме жега и махаме задръжките с новото интервю на Янис Бърдарски, в което Мария е по-искрена от всякога. Красивата изпълнителка сподели доста интересни неща около кариерата и личния си жовот. Специално за читателите на HotNews.bg тя предостави както снимки от новата си фотосесия, така и една семейна от личния си архив, която й е много скъпа.

- Как си? Как се чувстваш?

- Чувствам се много добре. Хващаш ме в пълна хармония със себе си.

- Как минава един твой ден?

- Всеки ден е различен, но в него винаги фигурират задължително грижите за Марая и всички видове задачи, които са свързани с моята работа.

- На какво залагаш на турнето?

- Залагам на големите хитове, които имам, колкото и самохвално да звучи. Мисля, че тази година едни от най-хубавите песни ще бъдат в моя микс. Освен това съм подготвила шоу и супер ексцентрична визия. Надявам се, че ще очаровам много хора. Стилът, на който съм заложила е съвсем модерен и нов. Визията ми ще е нещо ново, с което не съм се появявала. Така, че след първите фотоси, които ще направиш на първия или втория концерт може би ще си поговорим отново. Миксът ми ще бъде дълъг, колкото на другите - 10 минути. Просто ще е с по-малко песни, но целите. Ще изпея "Моите задръжки", "Най-добрият" и "Дай жега". Да ти кажа честно аз съм на турнето от 2004 г. и съм пяла както стари, така и нови песни. Не искам като си пусна архивите да слушам едно и също.

- Записала ли си нова песен с Кости?

- Да! Тя ще излезе през септември. Само искам да кажа, че парчето ще бъде изключително различно от тези, които направихме досега, с тенденция да не се повтаряме. Виждаме, че формулата е правилна, но аз мисля, че различните неща стават много, много по-силни. Заложила съм на една нова концепция. Скоро ми предстоят записи. Текстът е отново на Мариета Ангелова. Засега ще задържа всичко в тайна. Давам възможност на "Дай жега" да се реализира до край, въпреки че и "Най-добрият", и "Моите задръжки" още са актуални и се въртят. Оставям тези песни да дишат и в момента, когато новото предложение е готово, повярвай ми на секундата ще съм се обадила за да кажа за какво става въпрос.

- Мислиш ли за албум?


- Честно казано не. Имам доста албуми. Отпуснала съм си душичката и работя върху самостоятелни парчета. Когато стигна 6, 7 наложили се хита и направя още 3,4 нови ще пусна албум. В един албум с 10 песни, повечето от тях остават незабелязани и нереализирани, защото каквото и да си говорим няма как да се направят повече от 2, 3 клипа. С оглед на това на мен ми се иска да си пускам хитове един след друг през няколко месеца, а не да се ангажирам да направя албум и след това да ме е яд, че има песни, които са останали незабелязани в архива.

- Би ли записала дует с Андреа, тъй като и двете работите с Кости? Преди време се говореше и за дуетно парче между теб и Емилия...


- В момента не мисля за дуети. Самостоятелните ми проекти са много успешни, така че залагам на тях. Дуетите съм ги оставила на по-заден план.

- Коя от колежките ти е най-близка?

- На различен етап от времето с някои ставаме по-близки с други по-далечни. Може би в момента подържам най-близки контакти с Галена. Ясно е защо. Може би това, че и двете сме супер амбициозни и продуктивни ни свърза. Мислим по еднакъв начин. Когато хората са със сродни души и от една и съща кръвна група, те се харесват и надушват. Другото, което ни свързва като обща тема са нашите семейства - децата и мъжете ни, а също хубавите дрехи и шопинга. Галена работи с един мой много любим човек - Добри. Винаги има какво да обсъдим по модните пазари и по модните тенденции. Често се засичаме с едни и същи идеи, което е готино, защото това значи, че сме в крак с модата. Пишем си съобщения дори и по малките часове на денонощието. За съжаление се виждаме рядко, защото тя е в Търново, а аз съм в София. Всеки гледа да отиде на участие и да се прибере при любимите си хора. Но винаги намираме време  поне за по един смс.

- Пазарувате ли заедно?

- Не, пазаруваме по отделно за да не се засичаме с едни и същи неща. Трябва да ти кажа, че тя пазарува от единия край на света, а аз от другия и често се засичаме с едни и същи идеи, което пак е готино. (смее се)

Надявам се, че за турнето, тъй като съм подбрала тоалета си от Лазурния бряг няма да има друга колежка, която да е в синхрон с моята идея. Мисля, че ще бъда напълно индивидуална.

- Как е Маря?Какво прави?

- Марая е много добре! В момента кара една кола и е много щастлива. Расте, да е жива и здрава. Това е най-важното. След един месец по веме на турнето тя ще стане на 2 годинки. Благодарна съм на Господ, че е жива и здрава. Нищо друго не си пожелавам.

- Кой се грижи за Марая, когато ти имаш ангажименти и не можеш да я гледаш?

- Майка ми, сестра ми, мъжът ми. Общо взето аз си свършвам работата и веднага се прибирам при малката за да я нагушкам.

- Планувате ли семейна почивка това лято?

- Със сигурност плануваме към края на лятото. Имам доста участия, турне и много ми се иска да наблегна на кариерата. Марая си върви паралено с мен, така че двете неща ще ги направя в синхрон. Както досега съм успявала съм сигурна, че и сега ще успея да го направя.

- Къде обичате да ходите със семейството?

- Много обичаме събота и неделя да си правим разходки. Няма значение дали ще бъдем в някой МОЛ или ще пазаруваме в някой супермаркет. Мисля, че е най-забавно в супермаркетите. Там има едни колички, които са пригодени за деца. Марая много обича да ги кара. Любим момент ми е, когато ние вървим, събираме от рафтовете и по едно време гледаме по ниските рафтове едни мънички ръчички, които също събират. Малката слага всичко, което й хареса в количката. Много е забавно!

Друг хубав момент момент, който свързам с нея е, когато си лягаме да спим. Тя започва да си показва всички номера, защото както се досещаш не иска да заспива и да си ляга като всички деца. Започва да показва всичко онова, което знае и на което сме я научили. След голяма борба вече заспива. Най-голямото удоволствие е сутрин, когато се събуди - веднага ни се хвърля по вратовете. Ние спим с нея за да може да я гушкаме. Почва да ни се качва по раменете и да ни целува със сладката си муцунка. Няма такава сладка муцунка, най-сладката на света!

Всички мигове с Марая са изключително забавни. Гледам максимално да ги използвам и да не ги пропускам. Казвам ти го честно и от сърце. Макар, че много работя, гледам да се възползвам от най-красивите моменти със семейството си.

- Защо в България има толкова злобни хора, които постоянно се бъркат в личния живот на другите и пишат жълтини?

- Не съм в крак с модните теденции по жълтите вестници. Не ги чета и не мога да ти кажа.

- Какви са българските жени?

- Българсктие жени са най-красивите в целия свят. Освен това смея да кажа, че са най-поддържарните - като започнем от зъбите и стигнем до педикюра. Толкова са в час с модата и са винаги подготвени като за модно ревю, дори когато отиват да пазаруват до супермаркета. Много ми е драго да виждам такива неща. Започвам да виждам и все повече млади хора във фитнес залата, което ми носи голяма наслада. Спортът е дисиплина във всяко едно отношение.

- Какво пожелаваш читателите в HotNews.bg и на себе си?

- Пожелавам здраве, а на себе си - Дай Боже да е моята година!