search icon

Любопитно

Приятелката на Милен Цветков е бременна!

Приятелката на Милен Цветков е бременна, научи “ШОУ” от близки до бъдещата майка Ивета.

Приятелката на Милен Цветков е бременна, научи “ШОУ” от близки до бъдещата майка Ивета. Култовият водещ потвърди щастливата вест на личната си фейсбук- страница. Миналия четвъртък той смени статуса от „свободен” на „Обвързан с Ивета Гоцова” и пусна нейни снимки, от които ясно личи, че е бременна.

След като зърнаха фотосите, приятелите на Цветков засипаха с поздравления бъдещия татко. “Цветков, за твое бебче ли става въпрос? Ако е така, много се радвам”, “Пожелаваме ви син! Бъдете здрави”, гласяха първите честитки.


Още преди месец Милен намекна за детето в интервю за “ШОУ”, но тогава никой не прие буквално думите му: “Искам още едно дете, защото то е естественият завършек на една силна връзка”.

“Телевизионният присмехулник” всъщност вече има две дъщери, ако се вярва на автобиографията му във Фейсбук. Там в графата “деца” Милен е записал освен щерка си Калина Цветкова, и името Лиа Али. Дали това е името на бъдещото му бебче, негова незаконна щерка или дете на Ивета от предишна връзка, засега остава загадка.

„Милен е перфектен в леглото, той е най-добрият любовник, когото съм имала. Искам дете от него!”, заяви Гоцова само 2-3 месеца след началото на връзката им. Както “ШОУ” тогава разкри, двамата се “забиха” в Интернет. Цветков е редовен посетител на сайтовете за запознанства. Именно там той си набройкал Ивета. След няколко опознаващи разговора, водещият я навил да се видят. Двамата си чукнали среща в Борисовата градина. След това отишли на кафе. И от кафе на кафе, днес вече са “двама и половина”.

Според източници на “ШОУ” бебето най-вероятно е “направено” по време на екскурзията в доминиканския курорт Пунта Кана, където Милен завел гаджето си преди около 4 месеца.
Добави в Facebook
Добави в Twitter

Свързани новини