search icon

Съдби

Берлускони тормози Дарина

Силвио Берлускони оказва моден “терор” на Дарина Павлова.

Силвио Берлускони оказва моден “терор” на Дарина Павлова. Италианският премиер настоял “мултивдовицата” да смени попфолк-стайлинга си, за да му бъде на нивото, разправят светски клюкари. Това пише в. "ШОУ" в новия си брой.

“Няма да търпя тези рокли на "Кавали"! Трябва да си смениш гардероба!”, заявил Силвио на спряганата за бъдеща сеньора Берлускони българка.

Милиардерът е известен със своето пристрастие към стилното и елегантно облекло. Той си боядисва редовно косата, опъва се с лифтинг и други козметични процедури и се облича като излязъл от модно списание. Дарина обаче се е вкопчила в любимия на родните мутреси Кавали, който в хайсредите по света е символ на кича.

Павлова обаче отрича Силвио да я тормози и да й нарежда как да се облича: “Ха-ха-ха. Моля ви се, не ме карайте така да се смея. Няма такова нещо”, отсече тя.

Междувременно италианската преса разтръби, че Берлускони се веселил с 6 балерини на частно парти в Сао Пауло, Бразилия, където бе на официално посещение.

Главно действащо лице в оргията била 28-годишната Александра Валенка - талантлива и известна местна танцьорка на пилон. Според бразилско издание Александра заработила 1000 евро от Силвио заради еротичен танц, който продължил 12 минути.

Свързани новини