search icon

Любопитно

Росен Петров се сгоди в Париж

Росен Петров е истински романтик, твърди столичен седмичник.

Росен Петров е истински романтик, твърди столичен седмичник. Преди няколко седмици водещият на "Нека говорят" заведе гадже в града на влюбените - Париж. Макар за пореден път дамата на сърцето на гологлавия бивш кадровик да остана в тайна, според запознати жестът недвусмислено показвал сериозните намерения на Росен към нея. Петров дори е предложил брак на интимната си другарка.

От години Росен стриктно пази личния си живот от любопитни очи. Освен няколко клюки за негопви завоевания за интимния свят на бившия съратник на Слави Трифонов не се знае нищо. Причина за това е, че водещият на "Нека говорят" успява да се отпусне истински едва у дома или пътувайки в чужбина. Само зад граница Росен си позволява да се появи в компанията на жена и да демонстрира интимност.

След като прекара Нова година в луксозен хотел в Дубай, Петров избра романтичния Париж за лятната си ваканция. Водещият не се поколеба да наеме изискан 5-звезден хотел, в който да отседне с избраницата си и да опита най-добрите достижения на френските готвачи. Разбира се, обиколи и забележителностите на романтичния град и не пропусна да се качи на Айфеловата кула.

Любителят на историята отдели близо 3 часа, за да разгледа за пореден път Лувъра, където е изложена знаменитата картина на Леонардо да Винчи "Мона Лиза". Водещият и дамата му продължили разходката си към легендарния вариететен клуб "Мулен Руж".

Свързани новини