search icon

Звездите

Марая Кери прави партия на дебеланките

Марая Кери публично оповести, че ще създава партия на дебеланките

Марая Кери публично оповести, че ще създава партия на дебеланките, информира hollywood.com. Мими не одобрява отношението на обществото към дамите с пухкави форми. „Каква е тази работа. Ако си се родила с малко по­ едра физика и веднага започват да ти броят паласките.

Защо така? Разберете, хора, този свят има нужда и от пухкави дами. Иначе на мъжете ще им бъде скучно", отсякла своенравната Марая. Тя дори казала,че наема специален адвокат, който ще следи кога и в какви количества медиите си позволяват да є намекват, че е прекалила с хапването. Звездата допълнила, че дали ще изглежда добре или не си е нейна работа.

„Затова реших да направя структури на организация, която да защитава дамите с по-пухкави форми. Първо ще е тук, в Америка. А после и в останалите страни. Ще се боря правата на тези жени да бъдат защитени и със закон. И ще ангажирам конгресмени, които да застаната зад тази благородна кауза. Когато съм по-пълна, не мога да си намеря дрехи из магазините. А останалите дебеланки?! Това си е жива дискриминация", допълва изказването си певицата.

Свързани новини