search icon

Любопитно

И Годжи залюби балерина...

Куп нови любовни двойки се чифтосаха в началото на любовния сезон - лятото

Куп нови любовни двойки се чифтосаха в началото на любовния сезон - лятото, установи разследване на “ШОУ”.

Следвайки примера на боса си Слави, още двама членове от екипа му се загаджиха с колежки от шоуто. Георги Милчев-Годжи е “рецидивист в това отношение – подир Зорница Петрова и Елица Павликенова, басистът с нежна душа днес пише любовни балади за Станислава Лефтерова от “Магаданс”. Интересен е фактът, че чаровната танцьорка е по-близо по възраст до големия син на Годжи. Разликата от 20-ина и кусур години обаче не била пречка за двамата влюбени.

Още един роман гори с пълна сила зад кулисите в шоуто - между шефа на “Ку-ку бенд” Евгени Димитров и вокалистката Нели Петкова. След несполучливия брак с певицата Мишел, Маестрото се залюби с Ела, която му роди близнаци без брак през 2004 г., но в крайна сметка той предпочел сродната музикална душа Нели.
Азис също афишира нов мъж до себе си. Това е Мустафа Лешов.

След като изпълнителят на “Напипай го” призна, че е скъсал със сводника Коце Ламята, в медийното пространство плъзнаха слухове, че набързо го е заменил с кроткия красавец, който стана известен покрай спечелването на конкурса „Мистър Менхънт 2010”.

Кралицата на красотата 2009 Таня Танева пък се залюби с “лошото момче” Даниел Георгиев-Джаки. Тайната връзка на чаровницата и съденият за отвличане гангстер излезе на бял свят, след като двамата бяха засечени тези дни да си разменят ласки в столично заведение. Нещо повече – близки до новата двойки твърдят, че плеймейтката е бременна от Джаки, което тя нито отрече, нито потвърди с уклончивото: “Вие първи ще разберете”.

Манекенката Десислава Георгиева също едва ли има нещо против да си развали фигурата с бебе от новото си гадже - волейболния ас Пламен Константинов. Един от най-желаните ергени у нас отново даде повод на своите почитателки да страдат, след като се появи на парти в компанията на “Miss Queen of Diamond”. Константинов обаче отказа да коментира новата си любов, защото медиите винаги са пречели на връзките му, които скорострелно се разпадат, след като станат достояние на пресата.

Свързани новини