search icon

Top stories

Изгониха Ники Кънчев от Нова

Никo Тупарев изгонил тв водещият Ники Кънчев от фирмата си миналата седмица.

Разочарован от ниския рейтинг на „Биг брадър фемили”, Никo Тупарев изгонил тв водещият Ники Кънчев от фирмата си миналата седмица. Договорът на шоумена е бил едностранно прекратен.

За да е по-деликатен, продуцентът на семейното шоу се опитал да го убеди, че не бива образът му да се експлоатира толкова много, за да не втръсне на зрителите.Тупарев го пуснал в 4-месечна неплатена отпуска, оправдавайки се с неочаквано неуспешния сезон на риалитито, научиха от kliuki.bg

„Ще видим след 4 месеца какво ще ми дойде на акъла. Може отново да го върна, но за момента не ми трябва. Зрителите започнаха да предпочитат другите канали и останахме без фенове. Ще трябва да измисля нещо ново, за да ги върна обратно”, коментира шефът на телевизията. За да е още по-убедителен, той дал пример и с Иван и Андрей, които също натирили екипа си впринудителна неплатена отпуска до есента.

Коментира се, че за прогонването на Кънчев е допринесъл и новият любимец на Тупарев – Витомир Саръиванов. Вито и Мистър „Стани богат” обтегнали отношенията си още по време на първите лайфове на ‘Биг брадър фемили”, а на последните едва не се стигнало до бой между двамата.

Кънчев се дразнел от набиращия скорост Вито и се притеснявал, че ще го измести от ефира на Нова телевизия. По цял ден той надувал главата наТупарев, че не бива да допуска Саръиванов да тъче на два стана и да работи за конкуренцията, визирайки работата му при тв продуцентите Иван и Андрей в „Станция Нова” и „Сблъсък”.
 

Свързани новини