search icon

Съдби

Весела Тотева: Не можете да си представите за какви неща си говорим с Емилия

Представяме ви Весела Тотева - истинска и без грам поза.


- Вярно ли е, че не сте се разбирали със Симона Първанова, когато известно време водехте заедно предаването по ТВ "Планета" - "Лабиринт"? Тя ли беше причината да напуснеш телевизията?

- Никога не съм имала конфликт със Симона Първанова! Така като ме гледаш, мислиш ли , че тя може да е причина да напусна от където и да е? Предаването беше мое, авторско и го водех с удоволствие, но получих предложение от Нова телевизия и нямаше как да откажа.

- Имаш ли идеи за ново телевизионно предаване, защото много добре стоиш на екран? Предаването "Ало,  къщата", което водеше със Зара беше много разчупено и бяхте добър тандем.

- Да, със Зара бяхме страхотен екип и останахме едни от най-запомнящите се момичета в този тип игри. Всяко нещо с времето си. Искам ако се върна в телевизията то да е за нещо, което си заслужава, а не на всяка цена.

- Подържате ли все още приятелски отношения със Зара?

- Зара ми е много скъп човек и аз много държа на нея. В момента с нея подготвяме една изненада.

- Как минава един твой ден сега?

- Всеки мой ден е изпълнен с много изненади. Задължително всяка сутрин чета HotNews.bg за да съм информирана. Освен това прекарвам по-няколко часа в бутика, срещам се с клиенти и обсъждаме новите модели с моята съдружничка. Имам мъж и малко кученце, за което се грижа. Края на деня прекарвам с Топчо,  вечеряйки на някое хубаво местенце, като си говорим за изминалия ден. Тренирам няколко дни в седмицата. Когато имам време ходя и на масажи.

- За какво най-често си говорите, когато се съберете с твоята много добра приятелка Емилия?

- Дори не можете да си представите за какви неща си говорим с Емилия.

- Пожелай нещо за читателите в сайта HotNews.bg...

- Желая на всички читатели много здраве, усмивки и повече истински хора около тях.