search icon

Любопитно

Елена Паришева сподели за още едно любовно разочарование

Една от най-любимите изпълнителки на “Пайнер” - Елена Паришева, чиято кариера напоследък върви стремглаво нагоре, плаща цената на успеха си с горчивите сълзи на любовта.

Една от най-любимите изпълнителки на “Пайнер” - Елена Паришева, чиято кариера напоследък върви стремглаво нагоре, плаща цената на успеха си с горчивите сълзи на любовта. Певицата разказва, че мъжът, разбил сърцето й, е сириец и след като той я изоставил, щяла да се самоубие от мъка.

Елена и сирийският бизнесмен Аноар се срещнали в арабски ресторант, където по думите на блондинката се влюбили от пръв поглед. Певицата дотолкова била хлътнала по него, че започнала да опознава културата и религията му и дори била готова на всякакви компромиси заради него.

Оказало се обаче, че Аноар не бил напълно честен с Елена и тя не е единствената жена в живота му. Въпреки че певицата подозирала половинката си в лъжа, тя все пак не желаела да повярва на интуицията си. В крайна сметка истината излязла наяве и двамата се разделили. Елена Паришева изпаднала в сериозна депресия заради предателството. Тя повярвала отново в любовта, след като срещнала композитора Велислав Драганински. Преди повече от половин година и тази й връзка, която продължила цели 5 години, приключила.

В момента певицата не иска да свързват името й с точно определен мъж и не крие колко мнителна е по отношение на силния пол.

Източник: Blitz.bg