search icon

Любопитно

Константин подкрепя семейство Чипеви

Попфолк изпълнителят Константин ще се притече на помощ на семейство Чипеви по време на големия финал на Big Brother Family утре вечер.

Попфолк изпълнителят Константин ще се притече на помощ на семейство Чипеви по време на големия финал на Big Brother Family утре вечер. Сашка и Павлин ще изпеят песента му „И това е любов”, защото, според тях, най-точно характеризира отношенията помежду им.

Конкурентите им Кузмови ще изпълнят артистичен етюд, представящ живота в неговите възходи и падения. За свой помощник Веско и Ели посочили най-добрия български мим – Ники Сотиров. Среща, влюбване, женитба, злополука, но и щастлив край, на това залагат пловдивчаните, за да впечатлят зрителите.

Стефанови пък ще пленят зрителите с горещ латино танц. Техен учител е многократният шампион и победител във VIP Dance – Светлин Димитров. Диана ще бъде кралица на джунглата, а Добрин – неин роб.

Колеви залагат на българските народни танци, с които веднъж вече спечелиха симпатиите на зрителите. За подготовка на Цончо и София им помага Стефан Витанов, основен хореограф на народните танци във VIP Dance.