search icon

Любопитно

Гаджето на Ейми Уайнхаус развали "любовния триъгълник"

Гаджето на Ейми Уайнхаус заряза другата си любовница - танцьорката Рейвън Холт

Гаджето на Ейми Уайнхаус, кинопродуцентът Рег Травис, заряза другата си любовница - танцьорката Рейвън Холт, след като изпълнителката му постави ултиматум.

Изпълнителката на хита "Rehab" даде ултиматум на Рег Травис, след като научи, че е излизал едновременно и с танцьорката Рейвън Холт. "Рег си навлече неприятности миналата седмица, защото не е казал на Ейми за Рейвън. Ейми излезе в града и Рег отиде да хапне с нея. Когато Ейми най-накрая го откри, му постави ултиматум и той реши да остане с нея", заяви източник пред вестник "Сън".

Миналата седмица, 25-годишната Рейвън заяви, че Рег, който се е срещнал с Ейми в кръчмата на родителите му в централен Лондон преди няколко седмици, никога няма да я зареже заради 26-годишната изпълнителка. "Ейми не може да открадне мъжа ми. Той ми каза, че те са само приятели и аз му вярвам. Няма начин той да ме напусне заради Ейми", заяви танцьорката. Певицата, която приключи връзката с бившия си съпруг Блейк Фийлдър - Сивил след като срещна Рег, получи одобрение за новата си любов от баща й Мич Уайнхаус, допълва БГНЕС.

Свързани новини