search icon

Любопитно

Божидара дължи 50 бона на Мая Илиева!

Близначката на Ивайла Бакалова продължава да дължи на Мая Илиева 50 хил. евро на Мая Илиева.

Близначката на Ивайла Бакалова продължава да дължи на Мая Илиева 50 хил. евро на Мая Илиева. Двете се бяха сближили преди време и дори се появяваха заедно на ВИП-партита. Покрай дълга обаче смразиха отношенията си, разказват приближени на вдовицата на Георги Илиев, бос на ВИС.

Скандалът между двете тръгнал още преди години, когато Божидара откри бутик с финансовата помощ на бившата манекенка Мая, която охотно услужила със 100 хиляди евро. Но все пак условието било да си разчистят сметките до 6 месеца. Парите помогнали на сестра Бакалова за ремонта и закупуването на платове, но тя „забравила”, че има да връща, съобщава БЛИЦ.

Вдовицата на Жоро възроптала съвсем скоро – едва преди няколко месеца. Възмутена от несериозността на приятелката си, тя намекнала, че иска да й се възстановят вложените средства. Самата Мая в момента също се нуждае от пари покрай френския си проект и намеренията да открие бутик в Марсилия.

До момента Божидара върнала само половината от сумата и обещала да се издължи на части.
Но колосалната сума така и не й била върната. От Божидара последвала реакция, достойна за сапунка – ред сълзи, ред сополи и страдалчески оправдания колко е закъсала.

Обидената Мая низвергнала дизайнерката – повече не й поискала парите, но дълбоко се разочаровала. Факт е, че от известно време двете избягват да се поздравяват, дори ако случайно се засекат на партита.

В лагера на вдовиците е настипило раздвижване и покрай друга известна дама – вдовицата на Фатик Адриана Тюркмен. Близки до нея твърдят, че тя е се е позамогнала напоследък и е решила да си открие още един бутик. Освен съвместния магазин за козметика, който държи заедно с Мая Илиева, Адриана има и бутик в хотел “Кемпински” на известните френски моделиери Марите и Франсоа Жирбо.

Новият проект на Адриана включвал този път магазин за луксозни бижута и часовници. Такъв бутик в момента има друга една известна вдовица – Вилиана, жената на покойния Иван Тодоров – Доктора. Тя е представител на известна марка ултраскъпи часовници.

Свързани новини