search icon

Любопитно

Ицо Сираков стана адреналинка

Ицо „Стоте манекенки" се показа като перфектен танцьор на партито, отбелязало юбилейния стотен брой на мъжката библия „Плейбой"

Ицо „Стоте манекенки" се показа като перфектен танцьор на партито, отбелязало юбилейния стотен брой на мъжката библия „Плейбой" в клуб Night flight. След няколко уискита Христо Сираков разхвърля сако и вратовръзка и почна луди танци с девойките от заведението, преоблечени като дяволи и ангелчета.

Старите приятелки Андреа и Николета събраха погледите на гостите. Стигна се дотам, че на гигантската стена на сцената се появи надписът „Г-н Сираков и адреналинките - kisses". И за слепите стана ясно, че Стоте манекенки все пак е прежалил Зара и дойде на купона заедно с нежно създание с тъмна коса. Светски клюкари веднага отбелязаха, че вероятно това е тайнствената счетоводителка, с която Сираков се утешаваше след раздялата с брадърката Зара.

За жалост на мъжката част повечето от поканените дами от корици на „Плейбой" дойдоха стилно облечени в черни рокли, които не откриваха достатъчно прелестите им. Единствената, нарушила дрескода, беше исландката Асдис Ран, която цъфна в бяло заедно със съпруга си Гардар Гунлаугсон.

Присъстващите господа простиха на Асдис, че е нарушила дрескода, защото късата й рокличка показваше щедро изваяните й форми Азис влезе от страничния вход на Night flight заедно с новата си любов Мистър Менхънт 2010 Мустафа Лешов. Краля на чалгата обаче се беше барнал в семпъл червен анцуг. Двамата се скътаха от любопитни фенове в сепарето на балкона. Към Азис се присъедини по някое време и Анелия. Във ВИП сепарето се настаниха и Денис Ризов и Пламен Константинов.

Андреа и Николета Лозанова предпочитаха да са скрити, но красотата им беше забелязана в претъпканото заведение. Калин Вельов не устоя на палавите зайчета, щъкащи из клуба, и си тръгна само два часа след началото. Иван Ласкин пристигна в компанията на брат си и в същия състав напусна. На влизане в заведението Ласкин бе почти задушен в прегръдка от Мартин Захариев. Мис Силикон Йоана Христова разходи 4-месечния си корем в тълпата.

Още с пристигането си „юбилейната корица 100" на изданието Диана Любенова събра погледите на присъстващите. До нея бе любимият й Лес Уелдън. Чалга звездата ДесиСлава изненада гостите с перфектно изпълнение на Summer time. Миньончето показа сатенено комплектче с къси гащета, обшито с камъни "Сваровски".

На купона липсваха две неща - Златките. Черната - Димитрова, е ясно защо не присъства - тя е обидена, понеже й е била обещана на нея тази корица, но в последния момент издателите са я сменили. Но къде беше русата - Райкова? Факт е, че красавицата е сменила имиджа и рядко ходи по партита, предпочита семейния уют.

Свързани новини