search icon

Любопитно

След Ашли - Черил Коул изхвърли и скъпите му подаръци

Черил Коул реши напълно да зачеркне от живота си своя неверен съпруг Ашли Коул. Тези дни тя раздала на свои приятелки бижута за стотици хиляди паунди, подарени й през годините от защитника на Челси.

Черил Коул реши напълно да зачеркне от живота си своя неверен съпруг Ашли Коул.

Тези дни тя раздала на свои приятелки бижута за стотици хиляди паунди, подарени й през годините от защитника на Челси.

26-годишната певица с един размах се освободила от нежеланите колиета, обеци и гривни, които вече са притежание на нейните най-близки дружки и на майка й Джоан.

Смята се, че сред "изхвърлените" бижута е и диамантената висулка с формата на сърце, с която Черил не се разделяше навремето.

"Черил Коул направи една сериозна чистка и се отказа от доста красиви неща, някои подарени й от Ашли. Тя обаче ни най-малко не тъжи за тях, защото повечето изобщо не ги носеше.

За нея те бяха прекалено крещящи, а това не е нейният стил. Тя затвори една глава от живота си и затова искаше да се избави от много от нещата, които беше натрупала през тези години", разказа приятел на певицата пред "Сън".

Най-сексапилната жена на Острова все пак е задържала сватбения си пръстен, въпреки че миналата седмица подаде молба за развод с Ашли Коул.



Черил прекара по-голямата част от уикенда в компанията на американския професионален танцьор Дерек Хоу. Блондинът, който преди броени дни спечели телевизионното шоу "Danсing with The Stars" с друга спортна половинка - Никол Шерцингер, пристигна на

Острова миналия четвъртък и веднага се настани в семейното имение в Съри, което доскоро чаровницата делеше със съпруга си.

Танцьорът изигра ролята на кошче за душевни отпадъци и преди няколко месеца, когато медиите гръмнаха с новината за поредицата изневери на футболиста.

Жълтата преса на Острова коментира, че Дерек буквално се е промъкнал в семейното гнездо, докато близки на г-жа Коул настояват, че тя не е пазила в тайна посещението му: „Той пристигна тук като приятел на Черил. Разбира се, че е спал в отделна стая. Двамата се смеят много, когато са заедно, но Черил не е готова да се впусне в нова връзка. На нея ще й е нужна поне година, за да се оттърси от случилото се."