search icon

Любопитно

Карла Бруни - преводачка

Kарла Бруни, съпругата на френския президент Никола Саркози, демонстрира знания да превежда еротични реплики

Kарла Бруни, съпругата на френския президент Никола Саркози, демонстрира знания да превежда еротични реплики на четири езика във видеоклип, публикуван в интернет, пише британският таблоид "Дейли Телеграф".

27-минутният видеоклип, публикуван в Youtube, съдържа извадки от интервюта, дадени от Бруни, когато е била по-млада, а в определена част от филма съпругата на френския държавен глава рекламира книга, която превежда еротични думи и реплики на седем езика.

"Имаме нужда от такива книги, тъй като пътуваме в цял свят, запознаваме се с нови хора и искаме да научим какво да им кажем, при положение че се озовем в леглото с тях", твърди младата 28-годишна бъдеща г-жа Саркози, по времето, когато е било заснето интервюто с нея.

Г-жа Бруни прави и превъзходна демонстрация, казвайки на четири езика - "Възбуждаш ме много силно", както и други скандални реплики, които шокират аудиторията. Въпреки че има и части от клипа, които хвалят интелигентността и красотата на първата дама, президентската администрация взе мерки и свали филма от интернет.

Свързани новини