search icon

Любопитно

Nana по радио Energy

Радио Energy - станцията, която пуска само любимите песни от 90-те, ще зарадва слушателите си със среща с рапъра Nana

Радио Energy - станцията, която пуска само любимите песни от 90-те, ще зарадва слушателите си със среща с рапъра Nana. Той е автор на култови парчета като Remember The Time, Let It Rain и Lonely.

Рапърът Nana идва за първи път в България и ще изнесе два концерта - на 24 май във Варна в клуб Xtravaganzza и на 26 май в столичния Jim Beam. Единствено радио Energy ще раздава двойни покани за голямото ретропарти на 26 май в София, чийто специален гост ще бъде германският рапър Nana.

Той е носител на две от престижните немски музикални награди ECHO - за дебют и за изпълнител на 1998 година. Историята зад артистичния му псевдоним също е доста любопитна - Nana всъщност не е име, а аристократична титла в родната страна на артиста - Гана.

Рапърът и DJ, известен още с псевдонима Darkman, идва в България с подкрепата на радио Energy, което е и единствената медия, от която слушателите могат да спечелят двойна покана за партитата в София и Варна. По-ранобудните фенове на ретромузиката могат да направят това в сутрешното шоу Еnergy Request, докато останалите ще получат своя шанс по време на следобедното Drive Time.