search icon

Съдби

Лилана: Не съм търсила контакт с Flo Rida

В музикалния ефир се завъртя новото модерно видео на ЛиЛана с обявения за най-сексапилен мъж в Америка

В музикалния ефир се завъртя новото модерно видео на ЛиЛана с обявения за най-сексапилен мъж в Америка, според списание People, рап изпълнител Flo Rida. Dir.BG я потърси, за да разкаже интересни подробности.

Как се стигна до съвместната ти работа с Flo Rida?


Всичко стана случайно. Не съм търсила контакт с Flo Rida, въпреки че от новите рап изпълнители, той ми е любим. Случайно се запознахме в Маями, покрай записите ми на ремикса на парчето ми с Akon. Пуснах му няколко мои песни и той каза, че „Out My Video” му харесва много. Дори, докато я слушаше, започна фрийстайл върху бийта. Тогава, аз на шега му предложих и той се съгласи. Каза, да му звъннем след седмица. Тогава си помислих, че деликатно се измъква, но в крайна сметка, след месец той записа вокалите.

Как избра визията за героинята си в клипа?

Доверих се на страхотния екип от дизайнери, с които работя, както и на мнението на хора в Америка, които са наясно с бъдещите тенденции на модата в клиповете. Работих с Кристина и Константин, които ме превъплатиха в ”cossplay” героиня. Радвам се, че работя с екип за който няма граници в реализирането и на най- невероятните идеи, една от които беше изработването на обувките с 20 сантиметровите платформи с вградени в тях 5 инчови плазмени монитори, създадени по IBM технология, с touch-screen .

Да очакваме ли да продължиш традицията с още подобни дуети?

Следващият ми сингъл ще бъде самостоятелен и доста различен. Най-вероятно, това ще е една балада, която направих в началото на годината – „Dream catcher”.

Свързани новини