search icon

Звездите

Джена: Дай малко да му отпуснем края

Джена реши това лято да атакува с яко купонджийско парче, което е записала. Песента е специално търсена - провокативен текст, темпераментни ритми и много настроение.

Джена реши това лято да атакува с най-купонджийското парче, което е записала.

Песента е специално търсена - провокативен текст, темпераментни ритми и много настроение.

"Тази песен е голяма провокация от моя страна и голям експеримент за мен самата. Общо взето е на другия полюс като песен, която съм правила и пускала. Нищо общо с това, което съм работила досега" - сподели певицата в ефира на радио "Сигнал плюс".

Самата тя винаги е предпочитала тежките балади, които изпълнява с много майсторство и дълбоко чувство. Дори нерядко се изявява и като автор на текста или музиката на тези песни. Що се отнася до новото парче "Къде е пича?", Джена признава:

"В тази насока малко трудно мисля, но пък се съветвах със страшно много хора, които харесват по-палави песни, песен, на която да се натанцуваш, напиеш и забавляваш. От декември месец насам съм забелязала по нашите участия, че масово се слушат песни от подобен стил. Песни, в които да има повече ориентал. Публиката много се радва на такива песни, много добре ги възприема. Може би заради периода на криза хората не искат да слушат толкова за тъжни неща, страдалчески истории. Хората искат... абе, дай малко да му отпуснем края. Доста време размишлявам... В интерес на истината, певецът на годината има два хита един след друг, в такава тематика и "Тупалка", и "Йо-Йо" стават невероятни хитове. В крайна сметка това е еталонът за подражаване" - казва певицата.

"Няколко пъти вече ми се случва - изпявам си песните и някой ми казва:" Абе, дай нещо по-така" и щрака с пръстите. Има и такива компании дето направо си чакат да им дойде кючекът. Моята песен не е типичен кючек, може би самото соло изкарва песента по-ориентал" - разяснява Джена.

източник: