search icon

Съдби

Славея: Не смятам, че снимките в Maxim са нещо неморално

Снимките на Славея Сиракова за мъжкото списание Maxim предизвикаха много противоречиви реакции, но със сигурност останаха забелязани.

Снимките на Славея Сиракова за мъжкото списание Maxim предизвикаха много противоречиви реакции, но със сигурност останаха забелязани.

Вижте какво разказа пред "Монитор" самата Славея:

- Славея, каква беше реакцията на вашите след снимките? Ти как се чувстваше, докато те снимаха?

- И на майка ми, и на баща ми много им харесаха снимките. От екипа на списанието са страхотни професионалисти и ме предразположиха. Чувствах се добре по време на фотосесията. Баща ми беше вкъщи по това време и тук ще кажа, че от самото начало знаеше какви ще са снимките. Не съм го лъгала, както бяха написали.

- Коя е най-голямата глупост, която си чела за себе си?

- Ами какво ли не съм челa… Глупост беше, че съм бременна, че баща ми ме е изгонил от нас заради снимките в списанието, че сама съм се обадила и съм предложила да ме снимат. Радвам се, че тук имам възможност да опровергая тези слухове и да кажа, че са пълна лъжа.

- Какво те накара да се снимаш?

- За мен това беше просто възможност да се видя в една по-различна, по-провокативна светлина. Още когато бях на 16 години за първи път отидох в агенция "Визаж", където за кратко време се занимавах с мода, но прекъснах, защото още не бях завършила образованието си. Модата, а и киното са ми голяма страст. От приятели, роднини и познати чух само положителни отзиви. Не смятам, че снимките в едно такова списание в 21-ви век са за нещо неморално, напротив, снимките са в рамките на естетичното и приличното.

- Каза, че това е само хоби, с какво всъщност искаш да се занимаваш? Къде ти е музата, както се казва?

- Както всяка жена и всяко младо момиче или поне по-голямата част от тях винаги ми е доставяло удоволствие да се оставя в ръцете на професионалните гримьори, фризьори и фотографи, да се видя различна, но това не е нещото, с което бих си изкарвала парите, не и в България. Музата ми винаги ще си остане в киното и на големия екран, но знам, че пропуснах възможността си за каквато и да е кариера в тази област. Не съжалявам, защото ако искаш да градиш кариера на актьор, трябва да загърбиш личния си живот, а такава жертва не мога да направя.

- Какво правиш в Барселона?

- В Барселона се занимавам главно с мода, тъй като големите снимачни площадки са в Мадрид, а тук има повече работа за модели. Живея тук от година и 2 месеца с приятеля ми Никола. Винаги съм поставяла личния си живот на преден план, ще се върна в България и започвам бизнес, свързан с двете неща, които ми доставят голямо удоволствие, а именно модата и танците.

 

Свързани новини