search icon

Любопитно

Цялата истина за Асен Бербатов!

Братът Бербатов е черната овца на фамилията. Той е били част от международна организирана престъпна група, която се занимавала с източване на кредитни карти.

Братът на футболната звезда Димитър Бербатов – Асен, е черната овца на фамилията. Заедно със съпругата си Мими, те са били част от международна организирана престъпна група, която се занимавала с източване на кредитни карти.

Преди известно време писа, че барети нахлули в дома на младото семейство в Благоевград и за около един час преобърнали целия им апартамент.

Тогава нито ченгетата, нито семейство Бербатови, дадоха каквото и да било обяснение пред медиите. Бащата Иван отсече, че всичко, което се твърди за сина му Асен, са глупости, а майката Маргарита дни наред не си вдигаше телефона.

Полицията тогава запази мълчание – най-вероятно с цел да защити авторитета на звездата на Манчестър Юнайтед. Но скандалът е толкова голям, че със сигурност в най-скоро време английските медии ще надушат черната история на измамника.

Много благоевградчани, които познават отблизо брата на Димитър, твърдят, че се занимава и с търговия с наркотици. Жена му Мими е племенница на небезизвестния наркобос Иван Ганчев-Ганята, който от години е една от ключовите фигури на наркопазара у нас.



Преди около една година Асен направи на г*з брат си за пореден път. Той дължал на Първа инвестиционна банка известна сума. Институцията тогава дори предприе съдебни действия за събирането на парите. Най-интересното е, че футболистът беше рекламно лице на същата банка и за клипчетата прибра повече от 100 000 евро.

Звездата на Манчестър Юнайтед е бил толкова разочарован от постъпките на брат си, че вече вдигнал ръце от него. Говори се, че каквото и да стане оттук нататък, той нямал никакво желание да помогне на бандита, който май няма намерение да тръгне по правия път.

Разбира се, историята помни и други черни овце, които са излагали неведнъж своите близки и роднини с необмислените си действия. Така например, съвсем наскоро полицаите хванаха бащата на Джон Тери да продава наркотици. Джон е капитан на футболния отбор Челси.

Лошото е, че хора като Димитър, които години наред правят име и нямат никаква вина, понасят последиците от лошите постъпки на най-близките си хора, коментира в заключение razkritia.com.

Свързани новини