search icon

Интимно

Хю Хефнър крие секс касети с известни американки

Хю Хефнър притежавал секс касети снимани на осем милиметрови ленти, които не се използват от десетки години

Световноизвестната знаменитост Хю Хефнър започнал да снима половите си актове толкова отдавна, че в началото се налагало да прави записите на осем милиметрови ленти, които не се използват от десетки години.

Според холивудски източници, създателят на мъжкото списание "Плейбой" е спал с повече от 2000 жени през целия си живот и има видеоматериали с някои от тях.

Собственикът на имението "Playboy Mansion" в момента се среща с изкусителната Кристал Харис, с която живеят в прословутия комплекс. Напоследък за двамата се говореше, че готвят сватба, тъй като не веднъж самият Хефнър твърдеше, че бърза да се обвърже с чаровната Кристал.

Според нея Хю винаги е бил честен за миналото си и няма какво да крие, следователно няма пречки двамата да се обвържат.

"Питала съм го всякакви неща за миналото му и винаги е бил честен с мен. Понякога дори забравя с коя е правил секс-записи на касетки. Изумителното е, че е имал видеофилми от времето, когато са снимали на осеммилиметрови ленти, но за съжаление преди години ги изхвърлил в океана, защото не искал да попречи на кариерите на тези жени. Притеснявал се, че касетките можели да бъдат откраднати от библиотеката му по време на някое от партитата".

Чаровната Кристал коментира и за всички звезди, с които Хю е признавал, че са били в леглото му.

"Когато попитах Хю с кои момичета е спал и с кои момичета има записи, бях шокирана от повечето имена, които чух", добави тя пред "News of the World".

източник: БГНЕС

Свързани новини