search icon

Звездите

Родни звезди изпратиха Миро за Осло

БНТ събра плеяда родни звезди, за да пожелаят късмет на Миро в песенната надпревара "Евровизия"

Фолкаджията Крум подари късметлийските си кецове на Миро на изпращането му за "Евровизия" в Осло.

БНТ бе събрала плеяда родни звезди, за да му пожелаят късмет на песенната надпревара.

"Дали ще нося кецовете на Крумката в Осло? Сега му ги дадох да си иде до тях, че нямаше с какво. А ако трябва за късмет, ще охкам и ахкам, но ще ги обуя. Вижте, това, което е донесло късмет на Крум, няма гаранция, че ще е добро и за мен", каза пред "Монитор" Миро, секунди след излезе от предаването на "В неделя с…"

Сред поканените бе и Дивна, с която Миро спечели песенно риалити. Оказа се, че госпожицата преди дни е взела второ място на "Сан Ремо джуниър".

"Дивна ми подари едно ангелче. Тя по принцип ми казва бате Миро, но сега се въздържа", измайтапи се синеокият чаровник.

Милица от "Тоника" гледа на Миро на ръка на сцената. А Елица и Стунджи му пожелаха, преди да стъпи на сцената, да си каже молитвата.

Бившата дуетна половинка на Миро - Галя, каза,че той има едно ангелче, което ще го води в правата посока. А Мариана Попова повтори стих от песента на Емил Димитров: "Миро, никой не може да ти отнеме любовта на хората".

Българската надежда за Евровизия призна,че ден преди изпращането, организирано му от БНТ, е бил в Турция. "Последното ни участие беше в 4 сутринта в Истанбул. В София пристигнахме 20 минути преди ефир. Както се казва видяхте ме в насипния ми вид", откровено сподели Миро.

"Когато излезем аз и екипът ми на сцената в Осло, трябва да сме усмихнати и да сме най-хубавата визитна картичка на България".

Той изненада зрителите с екстравагантна прическа и обясни появата й така: "Прибрахме се в България. Бяхме в Холандия и после Македония. И отидох в салона, в който си гледам косата. Там разбрах, че на собствениците се е родило детенце. Нещо много се превъзбудих и казах "Абе, я ми отрежи косата". Понякога хората се вслушват в думите ми, за което и те и аз съжаляваме впоследствие".

Миро се похвали,че получава стотици писма от фенклубовете си от доста страни, които го молят поне част от парчето да бъде на английски. "Ако това стане, най-вероятно ще е вторият куплет". И допълни, че освен финансовата помощ на БНТ за пътуванията в различните страни силно рамо е получил и от хора, като банкера Цветан Василев, за когото "Евровизия "е кауза, олицетворяваща България.

снимка: Александър Петров

Свързани новини