search icon

Любопитно

Милена Славова стартира клубно турне

Рок дамата на България Милена Славова стартира клубно турне из страната.

Рок дамата на България Милена Славова стартира клубно турне из страната. Обиколката ще се състои между 5 и 15 Май и ще обхване седем града - София, Габрово, Варна, Велико Търново, Стара Загора, Бургас и Сливен.

Милена Славова, която през есента на 2009 година отпразнува 25 години на сцената с голям концерт в столичната зала "Универсиада", а преди броени дни получи почетната награда на БГ Радио за "БГ Вдъхновител", не спира да бъде един от най-търсените артисти у нас.

Този път певицата ще приеме предизвикателството да се доближи максимално близо до хората, които от години харесват и живеят нейната музика. За целта, умишлено се акцентира върху клубната сцена - на места с капацитет между 100 и 300 души, утвърдени в различните градове, в част от които Милена не е гостувало от години.

Втората особеност и изненада за предстоящата обиколка е акустичният сет, който Милена ще представи. По време на концертите ще прозвучат някои от най-популярните нейни парчета като "Ха-ха", "Нема нерви", "Месо", "Истина", "Робърт", "Охолен живот", както и чисто нови песни.

Билети за концертите ще се разпространяват единствено на място - в клубовете на съответните дати и ще бъдат на цена между 8 и 10 лв.

Пълен списък с датите от турнето на Милена:

5 май - клуб Тукан, София
6 май - клуб Faces, Габрово
7 май - клуб Алиби, Варна
8 май - клуб Melon, Велико Търново
13 май- клуб Jam, Стара Загора.
14 май - клуб Bizarre, Бургас
15 май - клуб Тангра, Сливен