search icon

Съдби

Ейми Уайнхаус напуска Лондон

Бившият съпруг на английската певица Ейми Уайнхаус иска тя да се премести в Шефилд, така че да може да я наглежда

Бившият съпруг на английската певица Ейми Уайнхаус иска тя да се премести в Шефилд, така че да може да я наглежда, докато приключи рехабилитационната си програма.

Блейк Филдър-Сивил има наложена забрана от съда, според която той е принуден да стои в Шефилд, Северна Англия, за рехабилитационно лечение. Той е заявил на Ейми, с която се раздели по-рано тази година, да отиде и да се присъедини към него, след като е била забелязана да празнува и флиртува на парти с други мъже.

"Той иска тя да се премести в Шефилд, докато приключи рехабилитационната си програма", заяви източник пред вестник "Дейли стар". Блейк, който лежа известно време в затвора заради нападение срещу собственик на заведение през 2007 г., заяви, че е разгневен от разюзданото поведение на половинката си.

"Блейк се разгневи, когато чу за авантюрите на Ейми на барбекю с приятели. Той знае, че Ейми обича да се забавлява, но става гневен, когато тя флиртува с чужд мъж на някое парти", посочи източникът. Според друга информация, изпълнителката на хита "Back to Black" е заявила пред останалите хора на партито: "Не се тревожете за Блейк. На него и без това не му пука". Наскоро Ейми се изръси за луксозно имение за 2,5 милиона паунда в Лондон, където иска да живее с Блейк, след като отново му бъде разрешен достъп до английската столица.

Свързани новини