search icon

Любопитно

Софи Маринова ще се подлага на болезнена операция

Новината за френските "гърмящи" силиконови импланти предизвика тотална паника сред фолкпевиците

Новината за френските „гърмящи” силиконови импланти предизвика тотална паника сред фолкпевиците, които миналата седмица обсадиха кабинетите на пластичните си хирурзи. Една от тях бе и Софи Маринова, която също има имплантирани „бомби със закъснител”.

След щателния преглед докторът на ромската перла я успокоил, че при нея, поне засега, всичко е наред.

„Не се страхувам за здравето си, в ръцете на най-добрия хирург съм. Дори смятам да си направя още подобрения. Мисля да си поправя носа - не ми харесва, голям ми е, искам малко и фино носле”, сподели ромската перла. Операцията, на която ще се подложи Софка, е адски болезнена, показа проучване на „ШОУ”.

Пластични хирурзи разкриха, че носа се троши с чук, отделя се кожата, след което се оформя в желания вид и форма посредством пила, с която се изстъргва излишния хрущял и кост.

Накрая кожата се пришива наново и носът се гипсира. Колежки на Маринова, претърпели ринопластика, споделят, че болките, синините и отоците след операцията са зверски, но това не възпира ромския славей да легне под ножа.

Изпълнителката на „Боледувам” обмисляла да си направи и лифтинг на лицето, разкриват нейни близки. Софи е склонна да изтърпи всяка болка, за да задържи до себе си 10-години по-младия Дачо, който вече веднъж й избяга заради по-млада жена, коментират те.

На въпроса коя част от тялото си не би променила, Софи отвърна:

„Най-много си харесвам дупето. Него няма да го пипам. А и Дачо го харесва много”.
 

Свързани новини