search icon

Любопитно

Шарапова засне фотосесия на своята колекция обувки за Cole Haan

Руската тенисистка Мария Шарапова засне фотосесия за американската марка Cole Haan, заедно с която създаде своята втора колекция обувки

Руската тенисистка Мария Шарапова продължава сътрудничеството си с американската марка Cole Haan, заедно с която създаде своята втора колекция обувки.

Неотдавна Маша сама представи разнообразието на моделите от пролетната линия, като за целта засне специална фотосесия "по домашному".

Коментарите за нея са много позитивни и според специалистите на снимките Шарапова изглежда естествена и свежа.

"Още преди началото на проекта помолих да бъдат изхвърлени онези мои скици, които не са особено сполучливи. Мога да кажа, че бях заобиколена от страхотни дизайнери, които ми помогнаха да осъществя идеите си. Цялата ни съвместна работа беше едно огромно удоволствие за мен. Много ми е интересно да създавам обувки, които след това хората да носят. Това е нещото, което винаги съм искала да правя”, заяви Мария Шарапова.

"Колекцията е предназначена за момичета, които работят усилено, но и умеят да разпускат с още по-голям плам. Страстната натура на Мария се усеща в цялата колекция", каза от своя страна изпълнителният директор на Cole Haan Джеймс Сюс.

източник:

Свързани новини