search icon

Top stories

Четат конско на Мис България за кофти дрехи

Антония Петрова приятно изненада дошлите на представянето на баровските часовници Ice Watch

Мис България 2009 Антония Петрова приятно изненада дошлите на представянето на баровските часовници Ice Watch в столичния клуб "Блек лейбъл". Гостите не можаха да познаят Антония, която след мъмрене от страна на Жени Калканджиева се появи с перфектен външен вид. Възкъсият сив блузон и клин със същия цвят, които потрисаха всички, бяха останали в миналото, пише "Монитор".

Запознати коментираха, че дни преди конкурса за избиране на новата Мис България 2010 Жени Калканджиева здраво е стегнала редиците на своите хубавици. Тя специално е поговорила с Антония за това в какъв вид е редно да ходи на светски събития. Самата Жени очарова присъстващите, появявайки се почти без грим, със семпъл тоалет и перфектна прическа.

Освен Антония на партито дойде и Мис България 2007 Юлия Юревич. Двете момичета си харесаха модели от хитовите часовници и веднага ги сложиха на ръцете си. Сашо Диков уважи купона на часовниците Ice Watch, придружен от щерка си Петя. След като предаването й по PRO.BG бе спряно, Петя довери, че работи във фирмата за преводи на Мариана Хил и се грижи за една от бабите си, която има болежки в кръста. Да пипнат любимите часовници на Парис Хилтън, дойдоха водещата на "Така го правят жените" по BBT Петя Велкова, Мишо Шамара, Колумбиеца, Ники Кънчев и др.

Свързани новини