search icon

Звездите

Анелия: Хубаво е един изпълнител да е разнообразен

"През годината направих това, което почувствах. Вложих страшно много емоция във всяка песен", заяви Анелия пред микрофона на радио Сигнал Плюс.

Анелия направи равносметка на песните, които изпя през отминалата година попаднали в албума "Добрата, лошата". Със сигурност слушателите на радио "Сигнал плюс" разбраха това, че тя е голям професионалист, който обича да изпипва проектите си до най-малки детайли.

"През годината направих това, което почувствах. За мое щастие се хареса. Много ми е трудно да говоря за моите проекти, всъщност доволна съм, но мисля, че може и още. Можеше още от гледна точка на това, че сякаш в някои от песните ми липсваше емоционалност, а Анелия преди всичко е емоция" - казва певицата.

"Щастлива съм, че работих с композитори, които определено знаят какво правят и са се наложили на пазара. В някои от песните се вслушах в тяхната интуиция и не сбърках. Благодаря на Цецо Спасов и Георги Куртев, благодаря на Калин. Благодаря на абсолютно всички" - изказва признателността си Анелия към авторите.

"В момента съм на етап, в който започвам да слушам и други хора от екипите, с които работя. Всеки има музикален стил, всеки има усет, а е хубаво един изпълнител да бъде разнообразен" - признава Анелия.

Често композиторите, както и текстописците са поставяни в трудна ситуация, когато един изпълнител им слага определени рамки. Не веднъж сме чували от авторите колко е трудно да се работи така. Не веднъж сме виждали и коментари на феновете, в които те искат във фолка да има повече разнообразие. Явно Анелия е решила да даде повече свобода на хората, с които работи. Дали това ще е успешен ход, ще разберем след появата на новите ú песни, а ако погледнем назад във времето ще видим, че едни от най-големите хитове във фолка са именно песните, които предлагат наистина нещо различно.

източник: