search icon

Любопитно

Люба Пашова стана майка на дъщеричка

Спортната водеща от БНТ Люба Пашова роди дъщеричка на 14 април сутринта.

Спортната водеща от БНТ Люба Пашова вече се радва на дъщеря си Микаела. Момиченцето се роди на 14 април сутринта и е с перфектните за здраво бебе мерки – височина 50 см и тегло 3 кг 470 г.

Пръв при младата майка пристигна, разбира се, щастливият татко Петър. Първородната им дъщеричка е плод на любов, започнала преди 20 години, когато тя била още ученичка в Кюстендил, а той – студент първокурсник.

Миналата година известната гадателка Теодора и близка приятелка на Люба й казала, че до края на 2009 година ще бъде бременна, но тя не приела сериозно пророчеството, защото по онова време дори нямала сериозен приятел. Пролетна среща с близки я сблъскала отново с Петър и това била съдбовната им среща, когато разбрали, че ще продължат живота си заедно, споделя Люба. Месец след първата си романтична ваканция решили, че искат да имат и общо бебе.

Щастливата майка, която запази добра фигура по време на бременността, обещава много бързо да възстанови формата си. Дали обаче ще я видим отново на екрана скоро не е сигурно. След дълго търсеното щастие, сега Люба иска да се наслади на всеки миг с бебето и семейството си. Решила е да отглежда сама малката, без помощта на бавачки.

източник: