search icon

Съдби

Венета Харизанова: В секса съм "консерва"

"Ех, ако мъжете знаеха, че една от най сексапилните жени е такава "консерва", рейтингът ми ще падне!"

- Кой е първият мъж на Венета Харизанова?

- Бях на 16 години, учех специалност „Ски” в спортното училище. Той тренираше борба, ама не беше тъп и не му бяха сплескани ушите. Беше по-нисък от мен, но аз си го харесах. Имахме 4 години любов.

- Какво са мъжете за теб?

- Повечето подходящи мъже са или женени, или гейове! И май гейовете са повече. Но с обратните поне човек може да си говори на всякакви теми и не ти досаждат.

- А идеалният мъж?

- Намерих го – човекът, с когото съм от 9 години: висок и голям, умен, мъжкар и макар че е трудно, умее да ме контролира. Някой може да е перфектен, но като си отвори устата и… си тръгвам.

- Каква е Венета Харизанова в секса?

- Ех, ако мъжете знаеха, че една от най сексапилните жени е такава „консерва”, рейтингът ми ще падне! /смее се сладко – б. а./. Влюбвам се страстно и бързо, също толкова бързо разлюбвам. Обичам да флиртувам…

- Славата блазни ли те и какво ти носи?

- Всеки ме коментира! Непознати ти приписват какви ли не връзки с кого ли не. Чувала съм на съседната маса да ме обсъждат „близки приятели”, които не познавам. Обикновено отивам да им се представя.

- Какво е да носиш клеймото „професия модел”?

- Малко съм разочарована заради репутацията. Макар да рекламирам бельо и да не ми пука от голотата, на снимките за „Плейбой” такъв срам брах! Вътре в себе си не се чувствах добре.

- А какво е мнението ти за твоите колежки – моделки и манекенки?

- Не се събирам много-много с моделки. Зад кулисите на ревю е истински клюкарник - кой с кого... Веднъж се разбра, че един и същ мъж е бил гадже поне на 6-7! Свалял ги по един и същи начин, купувал им еднакви подаръци, правил им е комплименти „под индиго”! Всички си умираха от смях, само на онази, дето в момента беше с него, хич не й беше смешно.

- Работила си много в Италия. Какво е мнението ти за италианците?

- Хубавите италианци са само по филмите, по улиците хич ги няма. Но иначе са галантни, знаят как да се държат с една жена и да й направят перфектен, ненатрапчив комплимент. А и италианските майки не дават синовете си на чужденки...

източник: БЛИЦ/ Светлана ТЕРЗИЕВА - СЕСИЛ

Свързани новини