search icon

Любопитно

Звездна плеяда на конкурса PURE VISION

Модна агенция VS MODELS организира за първи път конкурс за красота под името PURE VISION. Събитието ще се състои на 23 април в хотелски комплекс Atlantis в Сарафово.

Модна агенция VS MODELS организира за първи път конкурс за красота. Той носи красивото име PURE VISION и ще се състои на 23 април. Мястото е суперлуксозния хотелски комплекс Atlantis в Сарафово (Бургас).

Участничките са на възраст от 17 до 22 години, с различни занимания и интереси. "Едно от най-важните неща, които съм търсил в кандидатките, са естествената женска красота, свежа и изчистена, това е и основната идея на конкурса", споделя шефът на агенцията Фавиол Сефери, които зорко е подбрал претендентките за титлата.

Момичетата ще бъдат облечени в невероятните рокли на бутик PRINCESS, а за цялостния им външен вид ще се погрижат професионалистите от THE WHITE STUDIO.

Фотосесии за списания, спа-уикенди в комплекс Atlantis, козметика от Avon, екскурзии в чужбина и много други са наградите, които очакват победителките на призовите места.

Много ще бъдат и вип гостите на събитието. Сред имената са моделите - Николета Лозанова, Симона Първанова, Бориса Тютюнджиева, както и ТВ лицата - Руслана Попова, Ангел Дончев, Миглена Ангелова и адреналинката Яна. Звездната компания допълват певците - Цветелина Янева, Траяна, Ерик, Джордан, Джина Стоева, Иван Притъргов и рапърът Bix. Големите ценители на красотата и критици - стилист Капанов, Вили Вита и Мон Дьо също ще наблюдават конкурса и ще подкрепят младите дарования на модната агенция.

Залата ще приготвят сватбена агенция "Диаманти", а озвучаването и осветлението ще са от proTechnicaEVENT. Спектакълът ще бъде открит от танцовата формация DANCECODE, които са невероятни танцьори, с много награди от състезания. След края на официалната част, ще има after party на моделите и гостите в dance club Pure.

Медийни партньори на конкурса са списание Анна Клуб, TV Mix, Fashion.bg и Live Magazine.