search icon

Звездите

Каква е истинската Анджелина Джоли?

Бивш бодигард на Анджелина Джоли определи холивудската актриса като "пълно куку".

Бивш бодигард на Анджелина Джоли определи холивудската актриса като "пълно куку".

Мъжът, който се идентифицира единствено като Бил, работил за актрисата, носителка на "Оскар", в началото на връзката й с Брад Пит, настоява, че тя изобщо не отговаря на имиджа, който се опитва да поддържа пред обществото.

"Анджелина има обществена и лична персона. Според мен истинската Анджелина е егоцентрична и маниачка на тема контрол. Тя няма никакво търпение. Не прави нещата от състрадателност или добросърдечност. И е пълно куку... тя вика и крещи много, а след това си тръгва", посочи бившият охранител на звездната двойка.

Той допълни, че Анджелина, която отглежда шест деца с Брад, е готова да изкара гнева на партньора и децата си.

"Тя изчезваше в апартамента си с часове, оставяйки персонала и Брад да се справят с децата. Наказваше ги с мълчание", посочи Бил пред списание Touch Weekly.

Брад и Анджелина официално са заедно от 2005 г., скоро след раздялата на актьора с бившата му съпруга Дженифър Анистън. Те се радваха на спонтанен секс в началото на връзката, но отношенията им се влошиха толкова много, че често спят в отделни спални. Бил смята, че вината за развалянето на отношенията между двамата се дължи на факта, че Анджелина не вярва на Брад и винаги иска да знае какво прави.

източник: БГНЕС

Свързани новини