search icon

Любопитно

Бившият шофьор на Галена с нови голи снимки!

В последно време да се появяват порно клипове и голи снимки на популярни личности в светските среди стана нормално явление.

В последно време да се появяват порно клипове и голи снимки на популярни (и не чак толкова) личности в светските среди стана нормално явление.

Явно след Галена всички решиха, че с порно и голотия могат да станат много известни и актуални. Бившият шофьор на изпълнителката за втори път пуска свои снимки в интернет. Точно преди месец бяхме публикували интервю с него, след като в редакцията на в. "Шоу" получиха негови порно снимки. Виктор твърдеше, че няма представа как са разпространени кадрите.

Ако едно нещо се случи един път, може и да е случайност, но нещата се повтарят и този път едва ли някой ще повярва, че голите снимки нямат за цел натрупване на популярност.

Тази нощ в редакцията на svetsko.com получиха нови три снимки на бившия шофьор на Галена, който сега се подвизава като фолк певец и от близо година прави опити да се позиционира на музикалната сцена.

Явно това е нова еротична серия на Виктор, защото според детайлите на всеки един файл става ясно, че снимките са направени на 21 март тази година, малко след полунощ.

снимки: svetsko.com