search icon

Любопитно

Край с модните дефилета

Жизел Бюндхен се отказва от модния бизнес. Супер моделът обяви, че повече няма да участва в модни дефилета, но ще продължи да се снима като рекламно лице за различни търговски марки, пише списание "Ел

Жизел Бюндхен се отказва от модния бизнес. Супер моделът обяви, че повече няма да участва в модни дефилета, но ще продължи да се снима като рекламно лице за различни търговски марки, пише списание "Ел Паис".

Изненадващата новина на топ манекенката стана ясна в Сао Пауло, където Жизел пристигна, за да присъства на сватбата на сестра си Патриция. Освен това в родната си страна тя ще снима и рекламна кампания за Световното първенство по футбол. Моделът, който преди 3 месеца роди първото си дете, е омъжена за американския футболист Том Брейди.

"Отказвам се от модните дефилета", заяви неочаквано Бюндхен по времена представянето на рекламата. В момента модната икона не спира да пътува с отрочето си. За него тя признава, че след раждането се чувства като същество от друга планета и трябва да постави него пред кариерата си.

Свързани новини