search icon

Top stories

Дейвид Бекъм стана гей, заради скеч

Английската футболна звезда Дейвид Бекъм обърна резбата във видеоклип, част от кампанията на \"Sport Relief\"

Английската футболна звезда Дейвид Бекъм обърна резбата! Съпругата на полузащитника - Виктория, без съмнение е останала със зяпнала уста, когато е видяла по телевизията как любимият й се наслаждава на вана с гореща вода и пяна заедно с пълничък мъж.

За нейно щастие, сценката не е заснета със скрита камера, а е умело режисирана. Партньор на Бекс в този забавен скеч е британският комедиен актьор Джеймс Кордън.



От кадрите се вижда как той прави маникюр и прическа на футболиста, след което двамата заедно подрязват жълти и розови цветчета по халати. Следва звучна целувка и гореща вана с много мехурчета, където романтиката се допълва от няколко горящи свещи. Минути по-късно Дейвид и Джеймс се преместват в леглото и плачат заедно, докато гледат сърцераздирателна романтична драма по телевизията. Скечът завършва с хепиенд, след като двете нежни души се обясняват в любов един на друг.



Дръзката инициатива с участието на Дейвид Бекъм е част от кампанията, която тече от няколко месеца на Острова - "Sport Relief", и която е насочена към привличане на повече хора на спортните площадки. Клипчето бе снимано в Милано няколко седмици преди полузащитникът да се контузи. Английският национал не е първият футболист, гостувал в шоуто на небеизвестния комик. Преди него като телевизионни звезди се изявиха и звездите на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд и Уейн Рууни.

"Беше толкова лесно да се работи с него. Той просто се усмихваше и дори не се притесни, разказа Джеймс Кордън за "авантюрата си" с Дейвид Бекъм. - Прекарах известно време с него извън снимачната площадка. Отидохме да хапнем и си поговорихме. Той ме изуми с поведението си - съвсем нормално се държеше, като най-обикновен човек. Мислех си - какво ли не се изговори и изписа за него, толкова гадни неща за семейството и кариерата му. А той не обели нито дума за това, само се усмихваше и се отнасяше с респект към всички. Толкова много съм впечатлен от него!"

Не е тайна, че бившият капитан на Англия минава за гей икона и често попада в класациите за най-големите любимци на хомосексуалистите.

източник: