search icon

Любопитно

Черил Коул се топи от мъка

Приятелите на Черил Коул са започнали да се притесняват за здравето на певицата, която карала само на...

Приятелите на Черил Коул са започнали да се притесняват за здравето на певицата, която карала само на ментов чай, откакто изневерите на съпруга й Ашли отново окупираха първите страници на местната жълта преса.

Според "Сън" чаровната брюнетка почти не се храни от три седмици насам и е загубила над два килограма от теглото си. В момента 26-годишната красавица се е скрила в къщата си в Съри, където живееше с Ашли, като за нея се грижи майка й Джоан.

Приятели на Черил разкриха, че тя е толкова съсипана от проваления си брак с левия бек на Челси, че не проявявала никакъв интерес към храната. "Тя бе наистина щастлива с теглото си и начина, по който изглеждаше преди Коледа.

Тогава тя качи няколко килограма и се чувстваше комфортно. Но откакто се разрази последната буря, тя напълно загуби апетита си. Единственото, до което се докосва сега, е ментовият чай. Нейната майка редовно готви любимите й супи, но тя не проявява интерес.

Къщата е пълна с пресни храни и торби с покупки, но те не са пипнати. Черил е отслабнала най-малко с два килограма, което е страшно много за нейната слаба фигура", притеснени са близките на певицата.

Черил Коул се бе стопила и след разкритията за сексаферата на Ашли с фризьорката Ейми Уолтън през декември 2007 година. Тогава тя се изнесе от семейното гнездо и заживя в апартамент под наем, а психическият срив доведе до драстичното й отстлабване.

Певицата обаче успя да се съвземе благодарение на колежките си от "Гърлс Алауд" Никола Робъртс и Кимбърли Уолш, които я заведоха на почивка в Тайланд. Точно там Черил бе снимана от папараци, а коментарите за снимките бяха, че тя е станала толкова мършава, че чак ребрата й се броят.

Сега момичетата отново са до нея и я подкрепят. Двете вече са посетили г-жа Коул у дома й в Съри, а другата от бандата Сара Хардинг й е изпратила книга за самопомощ. "Тя се нуждаеше от рамо, на което да поплаче, и момичете бяха там заради нея. Освен това те се опитват да си организират програмите така, че отново да започнат да записват песни заедно", довери анонимен източник пред "Сън".

Източник: