search icon

Любопитно

Слави се уплаши от продажбата на bTV

Тази седмица Слави Трифонов рязко намали критиките си към Бойко Борисов. Това веднага събуди съмнения, че...

Тази седмица Слави Трифонов рязко намали критиките си към Бойко Борисов. Това веднага събуди съмнения, че продажбата на bTV е накарала шоуменът да преустанови изпълняването на поръчки срещу премиера.

Преди месец Сашо Диков публично попита Дългия за колко пари се е продал на Георги Първанов и срещу каква сума се гаври всяка вечер с министър-председателя. Програмният директор на Канал 3 обаче не получи отговор.

Скоро писахме за това, че договорът на „Шоуто на Слави" изтича след няколко месеца и най-вероятно няма да бъде продължен от новите собственици. Неслучайно гологлавият шоумен се опитваше да преподпише със сегашните началници с надеждата после новите да не го закачат, заради неустойката, която ще трябва да му платят в случай, че решат да го изгонят. От СМЕ ще предпочетат Азис, който водеше вечерно шоу по ПРО.БГ, вместо продажния гологлавец, предполагат медийни анализатори.

Новите собственици от СМЕ, начело с консултанта Краси Гергов, няма да търпят своеволията на учиндолеца и ще се стараят да угаждат по всички възможни начини на властта.

Преди няколко седмици прогнозирахме, че е възможно Трифонов да бъде свален от екран, което ще го превърне отново в мъченик, както по времето на „Хъшове", а Бойко ще бъде обвинен в цензура. Всичко това ще бъде в голям плюс за партията, която Георги Първанов тайно сформира. За всички е ясно, че Слави, Румен Петков и олигархът Георги Гергов са пряко свързани с бъдещия политически проект на президента.

Изглежда обаче, че Трифката е предпочел да развее белия байрак и да си подсигури мястото в bTV... поне засега.

източник: razkritia.com