search icon

Любопитно

Порнозвезда плаче по време на публичното покаяние на Тигъра

Опитът за публично разкаяние на Тайгър Уудс едва ли скоро ще бъде забравен, но не само той има от какво да се...

Опитът за публично разкаяние на Тайгър Уудс едва ли скоро ще бъде забравен, но не само той има от какво да се срамува. Без съмнение подобни мисли са се въртели и в главата на една от многобройните му любовници - Джослин Джеймс. Бившата порнозвезда изгледа безмълвно извинението на голфъра и по всичко личеше, че тя е не по-малко засрамена от поведението си.

Още преди няколко дни медиите гръмнаха с поредните разкрития около изневерите на Тигъра, след като г-ца Джеймс даде откровено интервю, в което призна, че два пъти е забременявала от голфъра. Със сълзи в очите тя разкри, че в първия случай е пометнала през 2007 г., а две години по-късно е направила аборт. Тогава всички бяха впечатлени от промяната във външния вид на порноактрисата. Някогашният й предизвикателен и даже вулгарен вид сега е заменен от строгата и консервативна визия.

По всичко личеше, че плачът на Джослин Джеймс, чието истинско име е Вероника Даниелс, е продиктуван и от факта, че в 14-минутното си разкаяние Уудс не спомена за нито една от любовниците си. Както е известно, носителят на 14 мейджър титли вчера за първи път се появи на публично място и открито призна за извънбрачните си връзки. Той се извини на семейството, приятелите и на всичките си фенове.

"Много съжалявам за всичко, което направих. Имам да изкупвам много грехове", бяха първите думи на 34-годишния американец. Той не спомена нито една от любовниците си по име, а по-скоро се опита да внуши разкаяние, което обаче остана някак недоловимо и даже неискрено.

Адвокатът на Вероника Даниелс - Глория Олред, обясни след края на публичното извинение на Уудс, че клиентката й страда искрено и е изпаднала в депресия след близо 3-годишната връзка с милиардера. Порнозвездата вярвала, че ще бъде с голфъра завинаги и криела за отношенията си с него, тъй като не искала да му създава проблеми. "Вероника е правила изключително много жертви заради него, коментира Олред. - Тя се е отказала от работата си в порноиндустрията по негово желание, а след избухването на целия скандал се е скрила, за да го защити. За съжаление, обаче, до този момент той не й се е обадил по телефона даже и за да се извини", допълва още адвокат Олред.  

източник: