search icon

Любопитно

Черил най-накрая се реши да поиска развод

Британската певица Черил Коул не иска повече да се бори за любовта на съпруга си Ашли Коул. Според в....

Британската певица Черил Коул не иска повече да се бори за любовта на съпруга си Ашли Коул. Според в. "Дейли Мейл" една от най-сексапилните жени на планета този път е твърдо решена да поиска развод и дори вече се е консултирала с адвокат.

Очаква се до дни нейният иск да бъде внесен в съда. Чаровницата повече не може да понася унижението, което търпи заради изневерите на левия бек на Челси. Преди две години тя му прости забежка с невзрачна фризьорка, но този път разкритията в медиите, че Ашли е пращал свои голи снимки и еротични съобщения на две жени и е правил секс с едната от тях явно са прелели чашата на търпението на г-жа Коул.

"Вече не съм Коул. Моля ви, обръщайте се към мен с Черил Туиди", казала на свои приятели певицата от "Гърлс Алауд" преди да напусне Великобритания с разбито сърце. Вчера тя отлетя за Лос Анджелис без сватбената си халка, която не беше на дясната й ръка и по време на раздаването на наградите "Брит" предишната вечер.

Черил бе снимана от папараци на лондонското летище "Хийтроу", където всички видяха, че тя е сменила струващия 160 000 паунда пръстен с друго бижу от масивно злато. За душевното състояние на красавицата говореше и дрехата, която тя бе избрала да носи по време на дългия полет - фланелка с плачеща жена.

Говорител на певицата заяви миналата нощ, че пътуването на г-жа Коул до САЩ е било планирано преди един месец и че то не е свързано с разкритията в жълтата преса за поредната изневяра на Ашли с мистериозна блондинка. Черил ще остане отвъд океана една седмица, която ще прекара в записи и писане на нови песни.

Нейни фенове отдавна се опитват да я убедят да напусне неверния си съпруг, а последната им акция в тази посока бе обличането на тенисиски с надпис "TEAM CHERYL - Don't fight for his love." (б.р. в превод: "Не се бори за неговата любов").

източник: