search icon

Любопитно

Тео става водещ

Теодор Койчинов ще бъде специалната изненада за всички любители на сладките забавления тази зима. В...

Теодор Койчинов ще бъде специалната изненада за всички любители на сладките забавления тази зима. В продължение на месец, десет български града ще имат удоволствието да опитат от нежните шоколадови Милка удоволствия и да се потопят в атмосферата на уникалния свят на Милка, пълен с игри и забавления.

За посетителите на своеобразното Милка градче организаторите са подготвили различни интересни състезания и игри. За най-запалените участници има награди, а всеки любител на познатите ни Милка герои би могъл да си направи снимка с тях. Професионален фотограф ще заснема малчуганите в разгара на игрите. Снимките ще бъдат качени на www.milka.bg, което ще даде възможност на всеки участник да потърси своята снимка и да я разпечата в избрана от него Милка рамка.

Тео ще се изяви като водещ на събитието и ще се забавлява наравно с децата, докато родителите им отдъхват в специално оформен кът. Съвсем скоро сребърният финалист от първото бг издание на най-успешното музикално риалити Мюзик Айдъл ще влезе в студио за записите на третия си соло сингъл. Повече подробности съвсем скоро!

Първите 2 града-домакини на зимните Милка събития бяха Враца и Монтана. Предстоят: Ловеч, 20 февруари, Площад Екзарх Йосиф I; Габрово, 21 февруари, Площад Възраждане; Търговище, 27 февруари, Площад Независимост; Разград, 28 февруари, Площад Независимост; Айтос, 6 март, Площад Свобода; Ямбол, 7 март, Площад Освобождение; Димитровград, 13 март, Площад България и Свиленград, 14 март, Пазарен Площад.