search icon

Любопитно

Линдзи Лоън скандализира Виена

Какво може да очаква човек от жена като Линдзи Лоън освен скандал? Буйната американка изправи на нокти...

Какво може да очаква човек от жена като Линдзи Лоън освен скандал? Буйната американка изправи на нокти виенчани, като в последния момент анулира своята пресконференция в австрийската столица и забави с ден планираното раздаване на автографи. 

Най-ощетен от капризите на актрисата във Виена е нейният домакин - предприемачът Рихард Лугнер, който покани Линдзи да му бъде дама на аристократичния Оперен бал тази вечер. Така Лугнер ще се озове под ръка с две дами, които могат да му бъдат внучки - новото му гадже Анастасия и звездата Лоън. Прищевките на Линдзи нямат край - първо пожела да спи в хотел "Хилтън" вместо в "Гранд Хотел", после заяви, че ще стои на бала като Пепеляшка само до полунощ. След това планирала да се разпише в ултрамодерния виенски нощен клуб "Камео". С тези изисквания към Лугнер Линдзи определено ще бие по екстравагантност и гостенката на австриеца преди 3 г. Парис Хилтън. Според първите прогнози компания на Лугнер трябваше да прави нашумялата лейди Гага, но явно преговорите с екипа й не са дали резултат. Около 100 000 евро е хонорарът, който Лугнер плаща на хайдамите, за да се покаже в тяхната компания.

За разлика от Лугнер организаторите на бала нямат подобни тревоги. Ложите на "Казино Австрия", "Шопар" и на фамилията Сваровски са отдавна ангажирани. Това удоволствие струва на богоизбраните 16 000 евро. Бохемите, които желаят да танцуват цяла нощ, го правят за далеч по-скромните 230 евро. Балът в "Щатсопер" е единственото място в света, където можеш да видиш как милионери ядат без задръжки вурстове, като ги комбинират с шампанско. 7 евро е цената на любимото виенско мезе в операта, а чашата шампанско започва от 14 евро.

Свързани новини