search icon

Звездите

Сашка не знае защо мрази чалгата и Веско Маринов

"Какъв фейсбук?! Аз не съм интернист. Не знам откъде се включва компютърът. Ох, май се казва...

"Какъв фейсбук?! Аз не съм интернист. Не знам откъде се включва компютърът. Ох, май се казва интернетист."

Така обясни вчера Сашка Васева факта, че в над 10-те си профила във фейсбук членува в клубове като "Мразя чалгата" и "Да помогнем на Веселин Маринов да спре да пее". "Ако Веско го види, ще ми се обиди. Разни почитатели ми правят профилите. Аз нищо не разбирам. Едва успявам да вляза в собствения си сайт www.sashka-folk.hit.bg", каза атрактивната дупничанка, докато шофираше към участие и вечеряше с баничка.

Сашка потвърди новината, че за грандиозната промоция на албума си The Best на 16 февруари в тузарски клуб е поканила... премиера Борисов, Братя Галеви и Красимир Георгиев, по-известен като Красьо. "Защо не?! Аз съм обединител на нацията!

И Бойко много го уважавам, и Братя Галеви. Има достатъчно ВИП сепарета, ако не искат да седнат заедно. Лично предадох поканата на Бойко и той каза, че ще дойде." В амбициозните планове на Сашка влиза и обединение на фолка и естрадата. На промоцията й по план ще пеят Петра, Екстра Нина, Еми Стамболова, Радо Шишарката, а също и Панайот Панайотов, Росица Кирилова, Йорданка Христова.

Свързани новини