search icon

Любопитно

Лейди Гага станала звезда по гащи и сутиен

Скандалната поп изпълнителка Лейди Гага се преборила със страстта си към кокаина, благодарение на мъртвата...

Скандалната поп изпълнителка Лейди Гага се преборила със страстта си към кокаина, благодарение на мъртвата си леля, чийто дух живеел в нея. Това разкрива звездата в ексклузивната си автобиография, съобщава британският таблоид News of the World. 

23-годишната изпълнителка признава, че се тъпчела с „пакети" кокаин, за да получава вдъхновение за музиката си.

"Мислех, че ще умра", разказва Лейди Гага, чието истинско име е Стефани Джоан Анджелина Германота.

"Исках да бъда като артистите, на които се възхищавах - Мик Джагър, Анди Уорхол. Смятах, че единственият начин да се превърна в такава звезда е да живея по техния начин", допълва звездата.

След това обаче певицата осъзнала, че в нея е въплътен духът на сестрата на баща й, която била художничка, но починала на 19-годишна възраст.

„Получих видение, че трябва да довърша работата й", допълва ексцентричната изпълнителка.

Бисексуалната Гага разказва също как веднъж, когато била никому неизвестна, се съблякла гола по време на изпълнение в нюйоркски клуб, за да раздвижи позаспалата тълпа. Реакцията на публиката тогава създала скандалния образ на Лейди Гага.

Тя толкова се ядосала, че всички говорели по време на песента й и никой не й обръщал внимание, че раздрала тениската и полата си и седнала върху пианото. Довършила парчето по сутиен, бикини, мрежести чорапи и бели обувки.

Псевдонимът Лейди Гага пък се родил благодарение на печатна грешка. Неин автор е продуцентът Роб Фусари, според когото Стефани много напомняла на Фреди Меркюри. Веднъж вместо да напише Radio GaGa, сбъркал с Lady Gaga и влязъл в биографията на звездата...

„Никога не съм била мързелива наркоманка. Друсах се заради вдъхновението и защото исках да бъда артист", казва още Гага. Тя благодари на леля си за славата и казва, че е една от най-важните личности в живота й, макар никога да не я е виждала.

Относно шегите на приятелите й в гимназията, че е лесбийка, звездата коментира: „Мисля че съм истински кошмар за мъжете. Това обаче не ми пречи да бъда супер секси!"

Свързани новини