search icon

Любопитно

Деси Зидарова: Не знам какво трябва да ми говори побоят

"Аз наистина нямам представа откъде дойде тази агресия. Не знам какво трябва да ми говори побоят. Но като...

"Аз наистина нямам представа откъде дойде тази агресия. Не знам какво трябва да ми говори побоят. Но като чета коментарите в интернет, си мисля, ето - хора, които не ме познават, изпитват такава злоба към мен. Защо тогава някой, който също не ме познава, но по някакъв начин съм го издразнила, да не отиде и по-далеч - просто да хване бухалката?" - споделя Деси Зидарова за побоя над нея в ексклузивно интервю за сп. Ева.

Деси признава, че се притеснява случаят да не се потули и забрави и завинаги да остане неизяснен. Тя не може да приеме безразличието и страха, които са обхванали голяма част от българите. Моделката-актриса заявява, че никой от известните личности не е изразил ясна подкрепа, пише dir.bg.

"Не възприех еднозначно и идеята на Евгени Минчев на Бала на топмоделите да има празен стол за мен. Звучи зловещо, а и намирисва на пиар."

Въпреки всичко моделката е категорична, че ще остане в България.

"Не искам побоят да е причина да се сдухвам и да се разделям с мечтите си. Но в същото време си мисля за живот в чужбина. Ако замина за чужбина с децата, ще ги лиша от баща им и от баба им и дядо им. Веско е от бащите, които и два дни не могат да издържат, без да видят децата си. А да замина сама не искам, не мога да се лиша от тях, ще ми липсват ужасно."

снимка: сп."Ева"