search icon

Звездите

Еврокомисарката Кристалина харесвала баладите на Коцето

Попфолк изпълнителят Константин напълно отрече слуховете, че бъдещата еврокомисарка на България...

Попфолк изпълнителят Константин напълно отрече слуховете, че бъдещата еврокомисарка на България Кристалина Георгиева не го е искала за зет.

Звездата на „Пайнер" споделя, че навремето двамата много добре се разбирали и макар днес да не се чуват по телефона, той всеки път й праща поздрави като се чуе с дъщеря й Деси, писа trud.bg. Константин разкрива още, че Кристалина много харесвала баладите от първия му албум - „Черна роза" и „Върни се", която е написана след раздялата му с щерка й.  

Коцето вдига завесата и относно отношенията си с Деси. Двамата се запознали, когато певецът бил на 16 г., а девойката - на 13 г. Връзката им продължила шест години, точно толкова, колкото и любовта му с Райна. Звездата на "Пайнер" споделя, че с Деси ходили на гости на майка й в Америка, където се срещнали с президента на Световната банка. Раздялата дошла, след като Константин станал певец, тъй като двамата вече нямали време един за друг.

Попфолк изпълнителят явно държи да запази добрите си взаимоотношения с бившите си гаджета. Той споделя, че наскоро се срещнал с Райна, за да види кучетата си, които след раздялата им живеят при нея. Феновете им обаче не бива да си мислят, че двамата обмислят да се съберат. Напротив, Коцето твърди, че с Райна са си останали много добри приятели, а той е щастлив с новата си любима Надя.