search icon

Любопитно

Невена проговори...

За първи път след скандала със своите продуценти и напускането й на "Вирджиния рекърдс" Невена реши да...

За първи път след скандала със своите продуценти и напускането й на "Вирджиния рекърдс" Невена реши да говори и да разкаже своята истина. Победителката в първия български Music Idol споделя защо е пожелала да напусне компанията, с която сключи договор след музикалното шоу по bTV пред .

"Те упражняваха натиск. Например за наши казани думи или пък за вида ни", обясни певицата своето съдбоносно решение. "Думите, които казвах в интервю, се променяха от моите продуценти да звучат по друг начин", твърди тя. Оплака се още, че не е можела да си самоосигури дрехи за всяка презентация, за всяка премиера, а продуцентите й са го изисквали от нея и другите си артисти.

Сензационно Невена твърди, че отново продуцентите й са виновни тя да отпадне като гост-звезда в Dancing Stars 2.

Невена направи и първата си фотосесия след скандала. Тя изглеждаше бляскава, щастлива и спокойна. "Вече съм свободна! Сега съм истинската Невена", каза тя.

В отговор на многото обвинения към компанията шефът на "Вирджиния рекърдс" Саня Армутлиева отговори така: "Грижили сме се за Невена много повече от това, което се е изисквало от нас по договор", твърди Армутлиева. На обвинението, че Невена не е видяла отчет за приходите си, шефката на "Вирджиния" отговори: "Към Невена Цонева са отчетени и изплатени до стотинка всички приходи, свързани с дейността й.

Свързани новини