search icon

Любопитно

Ники Кънчев печели хилядарки от банки

Нищо че отскоро Ники Кънчев няма сериозни телевизионни изяви, то приходите на журналиста не стихват....

Нищо че отскоро Ники Кънчев няма сериозни телевизионни изяви, то приходите на журналиста не стихват. Последният проект, с който той се захвана, бе "Големият кеш", но есемес хазартната игра обяви своя финал.

Останал само на щат в Дарик радио, Ники не разчита единствено на трицифрената си заплата, която изкарва с говорене пред микрофона. Лицето на "Биг Брадър" се оказва доста далновидна и пресметлива личност, пише .

Гордостта на Червен бряг си докарва доста прилични месечни доходи от срочни депозити в различни банки. Така например, в различни финансови институции Кънчев влага спестяванията си за 3 до 12 месеца, по чиито влогове текат лихви от 5% до 10%. При внесени 100 000 лева на депозит за тримесичие водещият на "Биг Брадър" прибира лихва в размер на 5 хилядарки.

"Той е пестелив и умен човек, не си дава парите за щяло и нещяло и знае как да ги управлява. От всяка спечелена стотинка печели по още една, защото всичките му пари са в банка и прибира тлъсти лихви като редовен клиент", коментират близките му.

Междувременно стана ясно, че Ники официално е одобрен за петия сезон на "Биг Брадър". Той се конкурираше за поста с Николай Урумов и Румен Луканов. В крайна сметка от Нова ТВ настояли да не експериментират с други лица и заложили на добрия стар Кънчев.